Eski Ergenekon savcısı kalp krizi geçirdi

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları sonucu yaşanan görevden almalar sırasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili iken Kocaeli’ne düz savcı olarak atanan Ercan Şafak, kalp krizi geçirdi. Beşiktaş Adliyesi’ndeyken Ergenekonsoruşturmasında da görev yapan Erca

Eski Ergenekon savcısı kalp krizi geçirdi

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları sonucu yaşanan görevden almalar sırasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili iken Kocaeli’ne düz savcı olarak atanan Ercan Şafak, kalp krizi geçirdi.
 
Beşiktaş Adliyesi’ndeyken Ergenekonsoruşturmasında da görev yapan Ercan Şafak, daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili olmuştu. Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının ardından başta adliye ve emniyet olmak üzere bir çok kurumda yapılan görevden alma ve atamalardan Şafak da nasibini almıştı. Tenzili rütbe de yapılan Şafak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’nden alınarakKocaeli’ne düz savcı olarak atanmıştı.

Hakkında herhangi bir inceleme bulunmamasına rağmen, geçtiğimiz hafta tenzili rütbe ile ataması yapılan Şafak’ın dün akşam kalp krizi geçirdiği belirtildi. Şafak’ın hastanede yoğun bakımda olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem