Eski DSP’li başkanın iş yerine silahlı saldırı

Eski DSP Kocaeli İl Başkanı Süleyman Karaman'ın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iş adamlığı yapan DSP iktidarı döneminde ise Kocaeli il başkanlığı yapan, Süleyman Karaman'ın Gebze'de işlettiği bir gayrimenkul şirketine si

Eski DSP’li başkanın iş yerine silahlı saldırı

Eski DSP Kocaeli İl Başkanı Süleyman Karaman'ın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iş adamlığı yapan DSP iktidarı döneminde ise Kocaeli il başkanlığı yapan, Süleyman Karaman'ın Gebze'de işlettiği bir gayrimenkul şirketine silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında Gebze Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Gebze merkez polis karakolunun karşısında, Gebze Kaymakamlığı'na 100 metre mesafede bulunan Süleyman Karaman'a ait iş yeri kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı. Kurşunlanan firmanın camları dağılırken Gebze merkezde büyük panik havası oluştu. İş yerinin açık olmasına rağmen içeride kimsenin bulunmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Olay yerinde 3 adet mermi çekirdeği bulundu.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis olayda kaçan şahıs ile ilgili arama çalışmalarına başladı.

DSP'den sonra CHP'ye geçen iş adamı Karaman, Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyeliği görevinde bulundu.

Eski DSP’li başkanın iş yerine silahlı saldırı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem