Eski belediye başkanı öldü

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 1985- 89 yılları arasında CHP'den Belediye Başkanlığı yapan 75 yaşındaki Tahir Vesek, böbrek kanseri tedavisi gördüğü Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Vesek'i son olarak Şerafettin Elçi'nin taziyesi için ilçeye gelen CHP e

Eski belediye başkanı öldü

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 1985- 89 yılları arasında CHP'den Belediye Başkanlığı yapan 75 yaşındaki Tahir Vesek, böbrek kanseri tedavisi gördüğü Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

Vesek'i son olarak Şerafettin Elçi'nin taziyesi için ilçeye gelen CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, hastanede ziyaret etmişti.
 
Cizre Devlet Hastanesi'nde bir süredir böbrek kanseri tedavisi gören ilçenin eski belediye başkanlarından Tahir Vesek, bu sabah yaşamını yitirdi. Vesek'in cenazesi önce Dağkapı Mahallesi'ndeki evine, ardından omuzlarda taşınarak Ulu Camii'ye götürüldü. Vesek'in cenaze törenine Cizre Belediye Başkanı BDP'li Mustafa Gören, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, siyasi partilerin ilçe teşkilatı üyeleri ile yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Vesek'in cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
 
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, geçen hafta yaşamını yitiren Diyarbakır eski Milletvekili Şerafettin Elçi'nin taziyesi için geldiği Cizre'de 28 Aralık günü Tahir Vesek'i hastanede ziyaret etmişti. Vesek'e 29 Aralık günü de BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile milletvekilleri hastanede ziyarette bulunmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler