Eşiyle sohbet ederken uçuruma düştü

Artvin'de eşiyle yol kenarında sohbet eden bir vatandaş dengesini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.Artvin'in Yenimahalle girişinde eşiyle sohbet eden Bayram Sinir (49) bir anda dengesini kaybedince uçuruma yuvarlandı. Eşinin düştüğünü gören Menekşe Si

Eşiyle sohbet ederken uçuruma düştü

Artvin'de eşiyle yol kenarında sohbet eden bir vatandaş dengesini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

Artvin'in Yenimahalle girişinde eşiyle sohbet eden Bayram Sinir (49) bir anda dengesini kaybedince uçuruma yuvarlandı. Eşinin düştüğünü gören Menekşe Sinir, koşarak etraftan yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis sağlık personeli, polis ekipleri, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Gece gerçekleşen olayda bölgenin dik yamaç ve çalılık olması nedeniyle arama çalışmaları iki saat sürdü. Olay yerinden bir an ayrılmayan eşi Menekşe Sinir endişeli şekilde eşinin bulunmasını bekledi. Dik yamaç ve çalılıklar arasında kaybolan Bayram Sinir'i aramaya sürdüren ekipler, iki saatlik bir çalışma sonucu Bayram Sinir'e ulaştılar. Kurtarma ekipleri düşen vatandaşı bulunduğu yerden halat ve sedye eşliğinde çıkardı. Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Bayram Sinir'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eşiyle sohbet ederken uçuruma düştü

Eşiyle sohbet ederken uçuruma düştü

Eşiyle sohbet ederken uçuruma düştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler