Eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de cinnet getirdiği öne sürülen infaz koruma memuru koca, 14 yaşındaki kızı uyurken, eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Dehşeti yapan koca daha sonra 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, "Karımı öldürdüm, gelin alın beni" dedi.Edinilen bilgiye

Eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de cinnet getirdiği öne sürülen infaz koruma memuru koca, 14 yaşındaki kızı uyurken, eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Dehşeti yapan koca daha sonra 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, "Karımı öldürdüm, gelin alın beni" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi'nde yaşayan Eskişehir Açık Cezaevi'nde görevli infaz koruma memuru Ali K. (51), mutfaktan ekmek bıçağını alarak salondaki kanepede yatan eşi Fatma K.'nin (51) yanına geldi. Bir anda bilinmeyen bir nedenden ötürü cinnet geçiren Ali K., 14 yaşındaki kızı Ayşenur K.'nin uyuduğu sırada bıçağı defalarca kanepede yatan eşine sapladı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaklaşık 20 bıçak darbesi olan Fatma K., olay yerinde hayatını kaybetti.

"KARIMI ÖLDÜRDÜM, GELİN ALIN BENİ"

Gece saatlerinde dehşeti gerçekleştiren Ali K.'nin, daha sonra 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, "Karımı öldürdüm, gelin alın beni" dediği öğrenildi. Olay yerine gelen ekipler, kanlar içinde cansız yatan Fatma K.'nin yanında bekleyen Ali K.'yi hemen gözaltına aldı.

"BUNALDIĞIM İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Eskişehir Devlet Hastanesi'nde sağlık raporunun alınmasının ardından Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Ali K.'nin ilk ifadesinde ise, "Bunaldım ve bir anlık cinnet geçirerek öldürdüm" dediği ortaya çıktı.

ÇIĞLIK SESLERİNE UYANDI

Çığlık seslerine uyanarak odasından evin salonuna gelen 14 yaşındaki Ayşenur K. de, annesini kanlar içinde görünce şoka girdi. Ne olduğuna anlam veremeyen genç kız, polis ekipleri tarafından hemen olay yerinden uzaklaştırıldı.

Öte yandan Fatma K.'nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler