Eşini 8 kurşunla öldürdü!

Çengelköy Gümüşsuyu Caddesi'nde bir kişi, karısını sokak ortasında 8 kurşun sıkarak öldürdü.Üsküdar'da bir kadın sabah saatlerinde sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının, eşiyle boşanma davasının 3 yıldır devam et

Eşini 8 kurşunla öldürdü!

Çengelköy Gümüşsuyu Caddesi'nde bir kişi, karısını sokak ortasında 8 kurşun sıkarak öldürdü.

Üsküdar'da bir kadın sabah saatlerinde sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının, eşiyle boşanma davasının 3 yıldır devam ettiği öğrenildi. Saniyeler içinde gerçekleşen cinayet anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Cinayet sabah saat 07.40 sıralarında Gümüşsu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir kreşte çalıştığı öğrenilen Arzu Odabaş (43) işine gitmek üzere yolda yürüdüğü sırada bir kişinin kurşun yağmuruna tutuldu. Olduğu yere yıkılan Odabaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayeti işlediği öne sürülen Odabaş'ın eşi, olay yerinin yakınında polis ekiplerince gözaltına alındı. Arzu Odabaş ile eşinin boşanmak üzere oldukları ve davanın 3 yıldır devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler