Eşi ve çocuklarının bulunduğu eve benzin döktü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bunalıma giren koca, ayrı yaşadığı eşi ve 2 çocuğunun bulunduğu evi benzin döküp yaktı. Alevlerin büyümesi sebebiyle 3 ev yanarak kullanılamaz hale gelirken, anne ve çocukları güçlükle evden çıkarak, büyük bir faciadan kurtuld

Eşi ve çocuklarının bulunduğu eve benzin döktü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bunalıma giren koca, ayrı yaşadığı eşi ve 2 çocuğunun bulunduğu evi benzin döküp yaktı. Alevlerin büyümesi sebebiyle 3 ev yanarak kullanılamaz hale gelirken, anne ve çocukları güçlükle evden çıkarak, büyük bir faciadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Akhisar Seyitahmet Mahallesi 315 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ayrı yaşadığı eşi Emine Ç.'nin evine gelen Okan Ç., çocuklarını görmek istedi. Çocuklarının kendisine gösterilmemesine kızan Okan Ç., evde bulduğu benzin bidonunu bir anda yere döktü. Tartışmanın büyümesi üzerine döktüğü benzini ateşe veren Okan Ç. daha sonra evden kaçarak uzaklaştı. Bir anda dumanlar içinde kalan anne Emine Ç, çocukları Hanif Ç., ve Zekiye Ç., dumanların arasından güçlükle kendilerini dışarıya attı. Kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Alevlerin yandaki evlere sıçraması sebebiyle 3 ev kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen anne Emine Ç., çocuklar Hanif Ç. ve Zekiye Ç. kontrol amaçlı 112 sağlık ekiplerince Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akhisar emniyeti, evi ateşe verdiği iddia edilen Okan Ç.'yi arama çalışmalarını sürdürüyor.

Eşi ve çocuklarının bulunduğu eve benzin döktü

Eşi ve çocuklarının bulunduğu eve benzin döktü

Eşi ve çocuklarının bulunduğu eve benzin döktü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem