Eşi doğum yapmak üzere ama kendi...

Yaptığı programlar ve haberlerle Trabzon Basınında kendine önemli bir yer edinen Haber61 TV Haber Müdürü Tuncay Lakot, eşi doğum yapmak üzere olmasına rağmen canlı yayın yapmak için bugün Trabzon Adliyesi’nin yolu tuttu.Lakot, doğum yapmak üzere olan eşi

Eşi doğum yapmak üzere ama kendi...

Yaptığı programlar ve haberlerle Trabzon Basınında kendine önemli bir yer edinen Haber61 TV Haber Müdürü Tuncay Lakot, eşi doğum yapmak üzere olmasına rağmen canlı yayın yapmak için bugün Trabzon Adliyesi’nin yolu tuttu.

Lakot, doğum yapmak üzere olan eşi Gülşen’i sabah erken saatlerde hastaneye götürerek yatışını yaptırdı. Daha sonra hastaneden ayrılan deneyimli televizyoncu, Trabzonspor yönetiminin eski Başkan Sadri Şener hakkında açtığı davanın 2. duruşmasının görüleceği Trabzon Adliyesine gitti. Buradan canlı yayın yaparak son gelişmeleri anbean Haber61 TV ekranlarından sizlerle buluşturdu.

Tuncay Lakot, duruşmanın tamamlanıp Sadri Şener’in Trabzon Adliyesi’nden ayrılmasının ardından, tekrar hastaneye eşinin yanına koştu.

tuncay_lakot.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem