Esenler’de gaspçı dahşeti !

İstanbul Esenler'de yaşanan gaspçı dehşeti, güvenlik kameralarına yansıdı.Esenler'de evine giden Ahmet Kocabay isimli gencin yolunu kesen gaspçılar dehşet saçtı. Para istedikleri genci bıçaklayan ve abisinin iş yerine kadar takip eden zanlılar, bununla da

Esenler’de gaspçı dahşeti !

İstanbul Esenler'de yaşanan gaspçı dehşeti, güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenler'de evine giden Ahmet Kocabay isimli gencin yolunu kesen gaspçılar dehşet saçtı. Para istedikleri genci bıçaklayan ve abisinin iş yerine kadar takip eden zanlılar, bununla da kalmadı. Genci linç etmeye çalışan 7 gaspçı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Esenler Menderes Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi üzerinde 11 Ağustos akşamı meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Kocabay Esenler'de minibüsten indikten sonra evine doğru giderken, yolu gaspçılar tarafından kesildi. Kocabay'ın parasını alan 7 gaspçı, genci bacağından iki kez bıçakladı. Gaspçıların elinden kaçarak kurtulan Kocabay, nefes nefese kendisini 500 metre ilerideki ağabeyinin çay ocağına attı. Ancak gencin peşini bırakmayan zanlılar, burada da saldırılarına devam etti. Çay ocağına giren 7 gaspçı Kocabay'ı iskemle ve sandalyelerle vurarak darp etti. Kanlar içerisinde yerde kalan Kocabay, burada 3 yerinden daha bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz gencin peşini gaspçılar burada da bırakmadı. Hastaneye kadar Kocabay'ı takip eden zanlılar, burada da ailesini tehdit etti. Dehşet veren olay güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Ahmet Kocabay, yaralı olarak abisine ait çay ocağına geliyor. Kocabay'ın ardından çay ocağına giren zanlılar, gence sandalyelerle saldırıyor.

Olay sonrası gözaltına alınan 7 zanlı, savcılık tarafından denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

SERBEST KALMALARINA İSYAN ETTİ

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Ahmet Kocabay, saldırganların serbest kalmasına isyan etti. Kocabay, "Evime giderken önümü kestiler. Kuyumcunun camına yasladılar beni. Orada bacağıma bir tane bıçak sapladılar. Daha sonra kameraların olduğunu fark ettiler orada. Beni araya çektiler, arada biraz daha boğuşma oldu. Orada bir tane daha bıçak yedim. Daha sonra aralarından sıyrıldım. Yaralı halde ağabeyime ait olan çay ocağına girdim. Ve buraya da geldiler peşimden. Orada da darp etmeye başladılar. Burnum kırıldı. Bacaklarımda tekrar bıçak yaraları oldu. Cebimden paralarım alındı. Hastaneye gittik, hastaneye geldiler. Aileme saldırdılar. Savcılığa gittik, karakola gittik, kaymakamlığa gittik. Yani gitmediğimiz hiçbir merci kalmadı" dedi.

Ahmet Kocabay'ın ağabeyi Murat Kocabay ise, saldırganların birçok suçunun bulunduğunu ve bu nedenle ayaklarında elektronik kelepçe ile dolaştıklarını belirterek, "İnsanlar neden böyle bir şeye kalkışırlar anlamış değilim. Hala bunlar kişiyi gasp ediyor, ondan sonra iş yerimize kadar baskın yapıyor. Hastaneye kadar geliyor, polis ekipleri geliyor hiçbir işlem yapılmadan gidiliyor. Bunlar gidiyor savcılık serbest bırakıyor. Bu savcılık bu insanları ne şekilde serbest bırakıyor. Adalet bu şekilde mi işliyor Türkiye Cumhuriyeti'nde. Adalet bu şekilde işleniyorsa biz de o şekilde işleyelim. Çünkü bu insanlar sabah akşam etrafımızda dolanıyorlar. Kimse canını sokakta bulmadı. Yani bu kişiler uyuşturucu, pislik, gasp, kaçakçılık, adam bıçaklama yani bunlar aynı zamanda elektronik kelepçelerle dolanıyor. Ayaklarında elektronik kelepçesi var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler