Esed'in ajanı denilerek dövüldü

 Beyoğlu'nda Suriyeli sığınmacılardan biri Beşşar Esed'in ajanı olduğunu iddia edilerek feci şekilde dövüldü. Ağır yaralar alan Suriyeli Hennan'a sağlık ekipleri müdahale etti.Taksim Meydanı'nda yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan ve Arap

Esed'in ajanı denilerek dövüldü

 

Beyoğlu'nda Suriyeli sığınmacılardan biri Beşşar Esed'in ajanı olduğunu iddia edilerek feci şekilde dövüldü.
 
Ağır yaralar alan Suriyeli Hennan'a sağlık ekipleri müdahale etti.
Taksim Meydanı'nda yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan ve Arapça konuşan bir kişi vatandaşların dikkatini çekti. Arapça bilen bir esnaf şahısla konuşarak olayı öğrenmeye çalıştı. Ağır yaralanan ve isminin Hennan'ın olduğunu söyleyen Suriyeli'nin iddiasına göre, arkadaşları kendisini Esed'in ajanı olduğunu öne sürerek, Feridiye Caddesi Çaylak Sokak'ta bulunan bir eve götürüp burada darp ve işkence etmiş. Hennan, bir şekilde tutulduğu evden kaçıp Taksim Meydanı'na geldiğini anlattı. 
 
Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralar alan Hennan, Taksim Meydanı'ndaki bir sandalyenin üzerine oturdu. Burada vatandaşların dikkatini çeken Henna için polis ekipleri çağrıldı. Olayı araştıran polis ekipleri çevrede Arapça bilen esnaf ile konuşarak durumu öğrendi. Olay sağlık ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Suriyeli Hennan'a yaptıkları ilk müdahalenin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırdı. 
 
Polis ekipleri Hennan'a fiziki şiddet uygulayan arkadaşlarının peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem