Esad Çin'in kapısını çaldı

 Çin Dışişleri Bakanlığı, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad’ın Politika ve Basın Danışmanı Büseyna Şaban’ın özel temsilci sıfatıyla yarın Pekin’e geleceğini bildirdi. Bakanlıktan akşam saatlerinde yayımlanan yazılı açıklamada, Şaban’ın Pekin’deki temasları

Esad Çin'in kapısını çaldı

 

Çin Dışişleri Bakanlığı, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad’ın Politika ve Basın Danışmanı Büseyna Şaban’ın özel temsilci sıfatıyla yarın Pekin’e geleceğini bildirdi. Bakanlıktan akşam saatlerinde yayımlanan yazılı açıklamada, Şaban’ın Pekin’deki temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Yang Jiechi ve diğer bazı yetkililerle bir araya geleceği belirtildi. Açıklamada, temasların içeriği hakkında bilgi yer almazken, muhalefet temsilcilerinin davet edilmesinin de düşünüldüğü kaydedildi. 

 

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Suriye konusunda görüşülen üç karar tasarısı, Pekin ve Moskova yönetimleri tarafından veto edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem