Esad CHP'li vekillere ne dedi?

Gazeteci Cüneyt Ünal için Suriye'ye giden heyette bulunan CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Şam'da görüşme yaptıklarını kaydetti. Beşar Esat'ın ruh halinin normal, psikolojisinin iyi ve gayet rahat olduğunu belirten Dudu,

Esad CHP'li vekillere ne dedi?

Gazeteci Cüneyt Ünal için Suriye'ye giden heyette bulunan CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Şam'da görüşme yaptıklarını kaydetti. Beşar Esat'ın ruh halinin normal, psikolojisinin iyi ve gayet rahat olduğunu belirten Dudu, şunları söyledi:

"Karşılıklı olarak sohbet ettik. Bizlere çok şey anlattı. Bunları Türkiye'ye döndüğümüzde kamuoyuyla paylaşacağız. Esat görüşme sırasında bize, 'Tutuklu gazeteciyi CHP milletvekilleriyle Türk halkına teslim ediyoruz. Türk halkı ile bizim bir problemimiz yok' dedi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem