Eş başkanların evinde arama yapıldı

Hakkari'de operasyon başlatan polis ekipleri, belediye eş başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişilerin evlerinde arama yaptı.Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, HDP İl Eş Başkanı Rahmi Temel ile DBPve HDP ile Hakka

Eş başkanların evinde arama yapıldı

Hakkari'de operasyon başlatan polis ekipleri, belediye eş başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişilerin evlerinde arama yaptı.

Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, HDP İl Eş Başkanı Rahmi Temel ile DBPve HDP ile Hakkari Demokratik Toplum Meclisi yöneticilerinin bulunduğu kişilerin evlerine sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda açılmayan birçok evin kapısı koçbaşı ile açılarak arandı. Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyonda, evlerde bulunan bazı kaset, mektup ve bilgisayarlara el konuldu. Yapılan ev baskınlarında belediye eş başkanları ve DBP ile HDP yöneticilerinin evlerinde olmadıkları için gözaltına alınmadığı öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, operasyonda 2 kişinin gözaltına alındığını belirttiler. Gözaltına alınanların Bınevş Kadın Merkezi çalışanı Hamide Özen ile eski DBP çalışanı Vasfi Ay olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler