Erzurum'a tam puan geldi

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, önceki gün yapılan muhteşem kapanış töreniyle son buldu. 11 gün boyunca kusursuz bir organizasyona imzasını atan Türkiye’nin bu başarısı, dünyanın her yerinden ayakta alkışlandı. Uluslararası Üniversite Sporları Feder

Erzurum'a tam puan geldi

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, önceki gün yapılan muhteşem kapanış töreniyle son buldu. 11 gün boyunca kusursuz bir organizasyona imzasını atan Türkiye’nin bu başarısı, dünyanın her yerinden ayakta alkışlandı. Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Başkanı George E. Killian, Erzurum’un mükemmel bir şekilde düzenlediği oyunların altından başarıyla kalktığını vurguladı. Killian, “Erzurum için Kış Oyunları, bir bebek gibi. Önce emekleyecek sonra koşacak. Oyunlarda dikkati çekecek bir sorunla karşılaşılmadı. Gerçekten Türkiye, işini en iyi şekilde yaptı” açıklamasını yaptı.

‘Herkes örnek almalı’

Killian, “Türkiye zaten, İzmir’deki Yaz Oyunları’nda da çok başarılı olduğunu kanıtlamıştı. Herkes burada nasıl bir iş yapıldığını görmeli ve örnek almalı. FISU organizasyonlarında yaz ile kış oyunları yapıldı. Tekrar yapmak isterseniz, biz de bundan mutlu oluruz. Daha önce de dediğim gibi, Türkiye, 2018 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nı da rahatlıkla düzenleyebilir” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler