Erzurum'a Rize desteği!

Erzurum’da 27 Ocak- 06 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları'na Rize'den Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü gezi düzenliyor.Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü, 27 Ocak- 06 Şubat tarihleri arası

Erzurum'a Rize desteği!

Erzurum’da 27 Ocak- 06 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları'na Rize'den Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü gezi düzenliyor.Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü, 27 Ocak- 06 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları'nı takip etmek için 28 Ocak Cuma akşamı bu kente hareket edecek. Hafta sonu yarışmalarını izledikten sonra Pazar akşamı Rize'ye geri dönecek.

Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü Başkanı TDF Eğitmeni Emin Ali Kalcıoğlu yaptığı açıklamada, 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunlarını takip etmek için Erzurum'dan davet aldıklarını ve kulüp olarak bu davete iştirak edeceklerini belirterek şunları kaydetti: 54 ülkeden 3000 sporcunun katılacağı 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları'nı takip etmek için Erzurum'daki dostlarımızdan davet aldık. Almış olduğumuz bu davet dolayısıyla gezimizin adını "Kankalar Yanındayız" olarak isimlendirdik. Cumartesi ve Pazar günü yapılacak yarışmaları izlemek için Cuma akşamı mesai bitiminden hemen sonra saat:18.00'da Erzurum'a hareket edeceğiz. Haftasonu gerçekleşecek yarışmaları takip ettikten sonra Pazar akşamı Rize'ye dönüş yapacağız. Rize'den bu organizasyonumuza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız 0506 407 68 39 nolu telefondan bizimle irtibata geçip program hakkındaki detayları öğrenebilir ve gezimize katılabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler