Ertuğrul’dan Cannes çıkarması

Cannes'da düzenlenen MIPCOM Fuarı'na TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ve başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner ve Didem Balçın katılıyorlar. Fuarda dizinin dünyanın önemli kanalları

Ertuğrul’dan Cannes çıkarması

Cannes'da düzenlenen MIPCOM Fuarı'na TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ve başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner ve Didem Balçın katılıyorlar. Fuarda dizinin dünyanın önemli kanallarının ilgi odağı olması bekleniyor.

Cannes'da dünyanın en büyük film, dizi, program formatlarının alınıp satıldığı MIPCOM Fuarı'nın 2015 yılı Onur Konuğu ülkesi Türkiye. Dünyanın en büyük uluslararası TV içeriği etkinliği MIPCOM bu yıl Türkiye'deki dizilere odaklanıyor. Fuarda dünyanın dört bir yanından kanallar ve şirketler Türk Dizileri'yle buluşacak.5-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuara Diriliş Ertuğrul dizisi de geniş bir ekiple katılıyor. Diriliş Ertuğrul Dizisi yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Genel Koordinatör Hüseyin Dal, başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner ve Didem Balçın fuarda gala, workshop ve bir çok etkinliklere katılacaklar.

DÜNYANIN SAYILI TV KANALLARI VE DAĞITIM ŞİRKETLERİ KATILIYOR

Bu yıl bir çok ülkede gösterime girecek Diriliş Ertuğrul dizisinin, MIPCOM Fuarı'nın da büyük ilgi görmesi beklenirken fuara Yunanistan'dan AB, İngiltere'den BBC WorldWide, Amerika'dan History Channel gibi kanalları bünyesinde bulunduran A+E Networks ve HBO, İtalya'dan Canal+, Fransa'dan Arte TV gibi dünyanın önemli kanalları ve WarnerBros, RedBull Media House, ZDF gibi enterprises gibi dünya devi dağıtım şirketleri katılıyor.

Ertuğrul’dan Cannes çıkarması

Ertuğrul’dan Cannes çıkarması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler