Erkek şiddeti: Kurşun yağdırdı!

İstanbul Fatih'te bir kadın, iddialara göre, erkek arkadaşı tarafından evinin kapısının önünde silahlı saldırıya uğradı. Sırtına isabet eden kurşunla kanlar içinde yerde kalan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Erkek şiddeti: Kurşun yağdırdı!

İstanbul Fatih'te bir kadın, iddialara göre, erkek arkadaşı tarafından evinin kapısının önünde silahlı saldırıya uğradı. Sırtına isabet eden kurşunla kanlar içinde yerde kalan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi Şırlağan Sokak'ta oturan bir kadın, iddialara göre, T.V. isimli erkek arkadaşının silahlı saldırısına uğradı. Genç kadın saldırganın silahından çıkan kurşunun sırtına isabet etmesi ile kanlar içinde yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Talihsiz kadına ilk müdahaleyi ise çevredeki vatandaşlar yaptı. Genç kadının erkek arkadaşı olduğu iddia edilen saldırgan ise olay yerinden kaçmayı başardı.

Silahlı saldırıya uğrayan genç kadın, olay yerine çağrılan ambulans ile ağır yaralı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından kayıplara karışan saldırgan T.V. isimli şahısın yakalanması için emniyet ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Silahlı saldırıya uğrayan kadının emlakçıdaki kayıtlarında isminin B.Ö olarak geçtiği, ancak üzerinden ise Akram Naghıbzadeh ismine ait kimlik çıktığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan talihsiz kadının İran uyruklu olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem