Erhan Tuncel eve kapandı

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesinde azmettirici olduğu iddiasıyla yargılandığı davadan beraat ettikten sonra memleketi Elazığ'a gelen Erhan Tuncel, evine kapanarak kimseyle görüşmedi. Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant

Erhan Tuncel eve kapandı

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesinde azmettirici olduğu iddiasıyla yargılandığı davadan beraat ettikten sonra memleketi Elazığ'a gelen Erhan Tuncel, evine kapanarak kimseyle görüşmedi. 

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde azmettirici olduğu iddiasıyla İstanbul 14’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve dünkü karar duruşmasında beraat eden Erhan Tuncel, Yasin Hayal'in Trabzon'da McDonald's'a koyduğu bombayı imal etmekten 10.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Tutuklu geçirdiği süre dikkate alınan Erhan Tuncel, tutuklu bulunduğu Tekirdağ Yüksek Güvenlikli 1 Nolu F Tipi Cezaevi’nden dün akşam tahliye oldu.

Tuncel'in tahliye edildikten sonra memleketi Elazığ'a geldiği bildirildi. Tuncel'in Elazığ'ın Üniversite Mahallesi, Koşu Sokak Huzur Apartmanı'nda oturan babası Ali Rıza, annesi Güllü Tuncel'in kaldığı eve girip bir daha çıkmadığı belirtildi.

Tuncel'in ailesi basın mensuplarıyla görüşmek istemediklerini yakınları aracılığıyla gazetecilere iletti. Tuncel'in halası Zübeyde Kılıç ile amcası İbrahim Tuncel de gazetecilerin evin önünde çekim yapmamalarını istedi.

ANNE VE BABASI KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR
Tunceli'in babası Ali Rıza Tuncel'in DSİ'den emekli olduğu ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Anne Güllü Tuncel'inde bir süredir göğüs kanseri tedavisi gördüğü belirtildi. Anne ve baba Tuncel'in rahatsızlarından dolayı hiç kimseyle görüşmek istedikleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler