Erhan Tuncel, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde

Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada hakkında yakalama kararı çıkarılan sanık Erhan Tuncel, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.Polis ekipleri, Kumburgaz'daki bir evde yakalanan Tuncel'i, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Üzerinde eşo

Erhan Tuncel, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde

Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada hakkında yakalama kararı çıkarılan sanık Erhan Tuncel, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Polis ekipleri, Kumburgaz'daki bir evde yakalanan Tuncel'i, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Üzerinde eşofman bulunan ve elleri kelepçeli olan Erhan Tuncel, araçtan indiği sırada, "Devlete hizmetin bedeli budur. Adnan Menderes'in idam edildiği gün tutuklandım. Bu bizim için bir şereftir" dedi.

Tuncel, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay'ın kısmen bozma kararının ardından yeniden görülen davada, 17 Eylül 2013'te Erhan Tuncel hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler