Ergenekon'da yeni bir dava

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Bora Perinçek ile İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel'in de aralarında bulunduğu 14 sanık hakkında açılan da

Ergenekon'da yeni bir dava

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Bora Perinçek ile İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel'in de aralarında bulunduğu 14 sanık hakkında açılan davanın ikinci duruşması başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Mehmet Bora Perinçek, Mehmet Bedri Gültekin ve Erkan Önsel ile İP Merkez Karar Kurulu üyesi ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Turan Özlü katılırken, tutuksuz yargılanan 10 sanık ise gelmedi.

Duruşmada, savcı Mehmet Ali Pekgüzel, dün okunmasına başlanan 93 sayfalık iddianameyi 51 sayfasından itibaren okumaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem