Ergenekon savcısına kurşun şoku!

Ergenekon soruşturmasını yürüten Zekeriya Öz'ün yerine atanan Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın yeğeni Yusuf Kaan Kansız, silahlı saldırıda ağır yaralandı. İddiaya göre, Kaan Kansız'ın (25) babası Lütfü Kansız ile Gaziosmanpaşa'da o

Ergenekon savcısına kurşun şoku!

Ergenekon soruşturmasını yürüten Zekeriya Öz'ün yerine atanan Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın yeğeni Yusuf Kaan Kansız, silahlı saldırıda ağır yaralandı.

 

İddiaya göre, Kaan Kansız'ın (25) babası Lütfü Kansız ile Gaziosmanpaşa'da ortak otopark işleten Serkan Ayan (26), ortaklık bozulunca, geçen yıl kasım ayında baba Lütfü Kansız'ı kurşunladı. O günden beri kaçak olan Serkan Ayan, önceki akşam çocukluk arkadaşı Kaan Kansız ile husumeti konuşmak için Gaziosmanpaşa'daki simitçide buluştu. Tanıklara göre, Serkan Ayan, Kaan Kansız'a "Aramızda kan var mı?" diye sordu. "Evet var" cevabı üzerine tabancasını çekip 12 kez ateşledi. Karnına 3, kasıklarına 2 ve omzuna 1 mermi isabet eden Kaan Kansız, Gaziosmanpaşa'daki bir özel hastaneye kaldırıldı. Serkan Ayan kaçtı. Ameliyat edilen Kaan Kansız, yoğun bakıma alındı.

 

Savcı Cihan Kansız, saldırının ardından hastaneye geldi ve yeğeninin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Kaan Kansız'ın hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem