Ergenekon davasında 4 yeni tahliye!

Ergenekon davasında mahkemeler dört isme daha tahliye kararı verdi.Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan Okan İşgör, İsmail Sağır, Ulaş Özel ve Mahmut Güzel'in tahliyelerine karar verildi.İşgör, Sağır, Özel ve Güzel'in avukatları, müvekkillerin tahl

Ergenekon davasında 4 yeni tahliye!

Ergenekon davasında mahkemeler dört isme daha tahliye kararı verdi.

Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan Okan İşgör, İsmail Sağır, Ulaş Özel ve Mahmut Güzel'in tahliyelerine karar verildi.

İşgör, Sağır, Özel ve Güzel'in avukatları, müvekkillerin tahliye edilmesine ilişkin dilekçeleri mahkemelere sundu.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi İşgör'ün, İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi Özel'in, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi Güzel'in, İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi de Sağır'ın tahliyesine karar verdi.

İşgör, Özel ve Güzel'in tahliyelerinde mahkemelerin, Anayasa Mahkemesi'nin İlker Başbuğ hakkındaki kararını gerekçe gösterdiği, Sağır'ın ise 5 yıllık tutukluluk süresini doldurduğu gerekçesiyle tahliye edildiği öğrenildi.

Tahliye edilen 4 kişi hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Böylece, Ergenekon davası kapsamında 53 sanık tahliye edilmiş oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler