Erdoğan'ın yeni ses kaydı: Sarıgül'ü sansürleyin!

 Başbakan Erdoğan ile Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarında, Erdoğan, Fatih Saraç'tan, Mustafa Sarıgül haberlerine sansür uygulamasını istiyor.SARAÇ'A SARIGÜL UYARISIPaylaşılan ses kaydında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fatih Sara

Erdoğan'ın yeni ses kaydı: Sarıgül'ü sansürleyin!

 Başbakan Erdoğan ile Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarında, Erdoğan, Fatih Saraç'tan, Mustafa Sarıgül haberlerine sansür uygulamasını istiyor.

SARAÇ'A SARIGÜL UYARISI

Paylaşılan ses kaydında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fatih Saraç'ı arayarak CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül'ün haberlerine fazla yer verdiği uyarısında bulunuyor.

ERDOĞAN RAHATSIZLIĞINI DİLE GETİRİYOR

Daha önceki ses kayıtlarını yayınlayan HARAMZADELER333 isimli kullanıcı tarafından internete eklenen ses kaydında, iddiaya göre Erdoğan, Mehmet Fatih Saraç'ı arayarak Sarıgül haberleri nedeniyle fırçalıyor. Erdoğan isim vermeden Sarıgül'ü destekleyen Hüsamettin Özkan'ın Ciner'in kayınpederi olması nedeniyle Sarıgül'ün haberlerine yer verildiğini ileri sürerek, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor. Erdoğan'ın talimatını alan Fatih Saraç, gereğini yaparak Sarıgül haberlerinin yayınına son veriyor.

İşte Başbakan Erdoğan ile Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen ses kaydındaki diyaloglar;

Fatih Saraç: Efendim

Başbakan Erdoğan: Alo müsait misin?

Fatih Saraç: Çıktım odadayım. Tek başımayım buyurun efendim.

Başbakan Erdoğan: Ya şimdi tabi hassas döneme girdik, şimdi seninkisinin tabi kayınpederinden heralde kaynaklanacak yani bu şeyde sizden ön sayfalarınızda şurada burada bu malum zatla ilgili yani yayın politikalarınız işte televizyondaki yayın politikaları yani baya şeye gidiyor yani iyi gidiyor.

Fatih Saraç: Efendim birçok ee bu konuyu...

Başbakan Erdoğan: Bilmiyorum tabi hiç aranızda konuştunuz mu ayrı mesele de

Fatih Saraç: Bu konuyu konuştuk ee bana şöyle dedi direk ee o direk küfrederek afedersiniz hiç bizimle ilgisi yoktur Fatih dedi. Biz dedi bu adamın ne olduğunu biliyoruz dedi. Ve biz burada Gürsel Tekin'i çıkartıyoruz önüne kasten.

Başbakan Erdoğan: Ya bırakın

Fatih Saraç: Sürekli olarak Gürsel'i atıyorum önüne.

Başbakan Erdoğan: Ya neyi önüne alıyorsun canım işte adamın orada yayın şeylerinde sürekli onunla ilgili yayınlar var televizyonda.

Fatih Saraç: Efendim bilgi eksik vermiş olabilirler aksine hep mesela...

Başbakan Erdoğan: Yok ben kendim bakıyorum her gün gazetelerde bakıyorum. Her gün gazetelere televizyon hakeza dinliyorum yani bunları takip ediyorum.

Fatih Saraç: Tamam efendim yani müsaade eder... Müsaade ederseniz ben bir şey söyleyeyim.

Başbakan Erdoğan: Herkes herkesin de söylediği şey heralde büyük ihtimalle kayın pederiniz şu anda...

Fatih Saraç: Hiç kesinlikle yok.

Başbakan Erdoğan: Kayın pederi onun sponsoru durumunda olduğu için onunla beraber hareket ettiği için...

Fatih Saraç: Yok yani bana dedi ki Fatih dedi Hüsamettin dedi bizim gazetemizin stratejisiyle hiçbir ilgisi yoktur. Gayet rahat olabilirsin. Bizzat kendisi söyledi. Hiçbir problem yoktur dedi. Ben daha hassas olunmasına gayret edeceğim. Ama bilginiz olsun diye söylüyorum.

Başbakan Erdoğan: O zaman gereğini yapın

Fatih Saraç: Tamam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem