Erdoğan'ın uçağı arıza yaptı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindeki heyeti taşıyan Airbus A330-300’ün Gabon’a inişte tehlike atlatmasından sonra dün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bindiği “Ana” uçağı arızalandı. Başbakan Erdoğan, Kahramanmaraş’a gitmek üzere İstanbul Sabiha G

Erdoğan'ın uçağı arıza yaptı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindeki heyeti taşıyan Airbus A330-300’ün Gabon’a inişte tehlike atlatmasından sonra dün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bindiği “Ana” uçağı arızalandı. Başbakan Erdoğan, Kahramanmaraş’a gitmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan “ANA” uçağına bindi.

 

Ancak uçak havalandıktan bir süre sonra arızalandı. Erdoğan ve 5 bakanın içinde olduğu uçak Ankara Esenboğa Havaalanı’na indi. Erdoğan ve beraberindeki bakanlar; Enerji Bakanı Taner Yıldız, Sanayi Bakanı Nihat Ergün, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu bir süre havaalanında bekledikten sonra “DAP” uçağı ile Kahramanmaraş’a gittiler. Esenboğa’dan saat 13.00’te havaalanan uçak, saat 13.45’te Kahramanmaraş’a indi.

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ocak ayında Bağdat’a giderken bakan ve heyetini taşıyan ATA uçağı arızalanmıştı. Öte yandan Aralık 2010’da da Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın Japonya sehayati sırasında da GAP uçağı arızalanmış, uçak Pekin Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem