Erdoğan'ın o sözleri ayakta alkışlandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan konuşması sırasında yaptığı beddua çıkışı dakikalarca ayakta alkışlandı.İşte Erdoğan'ın o sözleri:Bu çirkin operasyondan ço

Erdoğan'ın o sözleri ayakta alkışlandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşması sırasında yaptığı beddua çıkışı dakikalarca ayakta alkışlandı.
İşte Erdoğan'ın o sözleri:

Bu çirkin operasyondan çok daha güçlü çıkarak yeni Türkiye'yi daha da ileri taşıyacağız. Olay sadece 17 Aralık'ta başlayan operasyon değildir. Bundan sonra da bunlar devam edecektir uydurma, aklınıza ne gelirse... Tüm teşkilat olarak bunlarla savaşacağız. Bundan sonra en küçük bir rehavete yer yok.

Bu süreç yeni Türkiye'nin istiklal mücadele sürecidir. Biz bedduaya lanet, duaya davet diyeceğiz. (Bu sözün arkasından Erdoğan dakikalarca ayakta alkışlandı)
Millet bizimle. Bırakın kaset montajcıları Müslümanlara beddua etsinler, biz bedduaya lanet, duaya evet diyeceğiz.
Biz beddualarla değil dualarla yetiştik. Alim olan insanlara beddualar değil dua yakışır. Islah bile yakışmaz, hidayetini artmasını istemek yakışır.

Bize milletin, Filistinli'nin, Somalili'nin duası yeter. Allah bize yeter, millet bize yeter.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem