Erdoğan'ın kızı Trabzon'a geliyor

Türkiye’de örgütlenmesini tamamlayarak faaliyetlerine başlayan KADEM’in (Kadın ve Demokrasi Derneği) Trabzon il temsilciliği yarın 6 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın Genel Başkan Yardım

Erdoğan'ın kızı Trabzon'a geliyor

Türkiye’de örgütlenmesini tamamlayarak faaliyetlerine başlayan KADEM’in (Kadın ve Demokrasi Derneği) Trabzon il temsilciliği yarın 6 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü  KADEM Trabzon il temsilciliği yarın saat 17.00’da Kahramanmaraş Caddesi Ticaret Mektep Sokak Kurşunoğlu İş Merkezi’nde faaliyete geçecek.

 Açılış programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’da katılacak.  KADEM’in Trabzon il temsilciliği görevine getirilen KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Doktorlarından Sevdegül Aydın Mungan, ‘Trabzon temsilcisi olarak ilimiz ve tüm ilçelerinde derneğimiz faaliyetlerini yürütmekten büyük mutluluk duyacağız.  Derneğimiz kadınlarımızın mağduriyetlerinin son bulması için ihtiyaçlarının karşılanması yönünde önemli faaliyetler yürütmektedir. Bizde bunun Trabzon ayağını en iyi şekilde sağlamayı hedefliyoruz’ ifadelerini kullandı.  KADEM’in açılışının ardından davetliler Trabzon’daki bir restoranda 300 kişilik iftar organizasyonunda bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem