Erdoğan'ın kızdığı cafeye rekor ceza!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün, sigaraiçildiği için tepki gösterdiği kafeye 6 bin TL ceza kesildi. Kafenin sahibi Deniz Ayvaz, daha öncede bir cezaları olduğu için kesilen cezanın yüksek olduğunu ifade etti.EN ÜST LİMİTEsenler Kaymakamlığı birimleri mekana

Erdoğan'ın kızdığı cafeye rekor ceza!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün, sigaraiçildiği için tepki gösterdiği kafeye 6 bin TL ceza kesildi. Kafenin sahibi Deniz Ayvaz, daha öncede bir cezaları olduğu için kesilen cezanın yüksek olduğunu ifade etti.

EN ÜST LİMİT

Esenler Kaymakamlığı birimleri mekana kesilen cezada 'takdir hakları'nı kullanarak üst limit olan 6 bin TL'den ceza kesti.

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, söz konusu işyerine bu yılın başında da bir ceza kesildiğini ifade ederek "Dün de ikinci kez yaşandı. Konu kamuoyuna mal oldu. Cumhurbaşkanı gördü. Televizyonlar çekti. Ceza kesme yetkimiz bin 200 lira ile 6 bin TL arasında. Burada takdir hakkımızı kullandık. Bu hakkı da ben üst sınırdan ceza kestirerek kullandım. Eğer bir yıl içinde üçüncü kez sigara içilmiş olsaydı kapatma cezası verirdik. Burda da süre 10 gün ile 30 gün arasında değişiyor. Böyle bir durumda kapatma cezasını da üst sınır olan 30 günden verirdim"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem