Erdoğan'ı maziye götüren pankart

Cezaevi mektubu  Başbakan Erdoğan'ın önceki gün Sultangazi'de miting yaptığı meydanın arkasında bulunan bir apartmandaki vatandaşlar, üzerinde "Her ana böyle yiğit doğurmaz" yazılı döviz açtı.  Aynı apartmana asılan Başbakan Erdoğan'ın, 14 Mayıs 1999'da P

Erdoğan'ı maziye götüren pankart

Cezaevi mektubu

 

Başbakan Erdoğan'ın önceki gün Sultangazi'de miting yaptığı meydanın arkasında bulunan bir apartmandaki vatandaşlar, üzerinde "Her ana böyle yiğit doğurmaz" yazılı döviz açtı.

 

Aynı apartmana asılan Başbakan Erdoğan'ın, 14 Mayıs 1999'da Pınarhisar Cezaevi'nden Ahmet Demirbaş'a hitaben yazdığı teşekkür mektubunun büyük boy afişi dikkati çekti.

 

Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı

 

Erdoğan, Büyükçekmece mitinginde halka seslendi. Erdoğan, kendisine 'Recep Bey' diye seslenen Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' ile yanıt verdi. Erdoğan, "Şimdi Bay Kemal ne diyor biliyor musunuz? Hazine'deki, Merkez Bankası'ndaki bu paralara sulandı. Nasıl olsa o paralar orada. Bu paralardan herkese 600 lira dağıtacakmış" dedi.

 

Kılıçdaroğlu'nun kendisine 'Başbakan 2,5 yaşındaki Kübra'yı gördü mü?' diye sorduğunu anlatan Erdoğan, "Ben görmedim doğru. Peki sen niçin ona destek vermedin. Peki sen Gümüşhaneli diyaliz hastası Semih'i duydun mu? Türkiye'deki iki jet ambulans sayesinde Semih'in hayatı kurtarıldı. Kılıçdaroğlu, bunu niye görmüyorsun?" diye sordu.

 

Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'ye bir araya gelme çağrısında bulunan Erdoğan, "Atalarımızın güzel bir lafı vardır 'Kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta etmez. Olay budur. Bunlar çürük yumurta, bunlardan sağlam yumurta çıkmaz" dedi.

 

Kılıçdaroğlu'nun, bir "skandal kaset genel başkanı" olduğunu ifade eden Başbakan, "Önceki bizim için gayet iyiydi, ama şimdi Kılıçdaroğlu geldi, bu çok daha iyi, işimiz çok daha kolay. Böyle muhalefet dostlar başına" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem