Erdoğan'ı devlet başkanı yaptılar!

Başkanlık sistemi tartışmalarının durmadığı Türkiye'de Erdoğan kısa bir süreliğine olsa da "Devlet Başkanı" oldu. Erdoğan'ın doğum günü için gıyabında kesilen pastanın üzerine "T.C. Devlet Başkanı" yazıldı. Diyarbakır'da AK Parti merkez Bağlar İlçesi teşk

Erdoğan'ı devlet başkanı yaptılar!

Başkanlık sistemi tartışmalarının durmadığı Türkiye'de Erdoğan kısa bir süreliğine olsa da "Devlet Başkanı" oldu. Erdoğan'ın doğum günü için gıyabında kesilen pastanın üzerine "T.C. Devlet Başkanı" yazıldı.

 

Diyarbakır'da AK Parti merkez Bağlar İlçesi teşkilat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 57'inci yaş gününü kutladı. Eğlenceli geçen gıyabi doğum günü töreninde pastadaki bir hata dikkat çekti. Pastanın üzerinde ''T.C. Devlet Başkanı'' yazıyordu.

 

Ak Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Teşkilatı tarafından Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a doğum günü partisi yapıldı. İlçe Başkanı Cevdet Kara ile parti üyelerinin katıldığı kutlamada Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafı bulunan pastayı Kara, üyeler ve çocuklar birlikte kesti.

 

Başbakan Erdoğan'ın 57'inci yaşını kutlayarak hayırlı yaşlar temennisinde bulunan Başkan Cevdet Kara, özel yaptırdığı Başbakan Erdoğan ile ailesinin bulunduğu fotoğraf çerçevesini Ankara'ya gidince teslim edeceğini söyledi. Başkan Kara, daha sonra kestiği pastanın dilimlerini gazetecilere, daha sonra çocuklara ikram etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler