Erdoğan'dan ünlü sanatçıya ziyaret

Ünlü tiyatro sanatçısı Kenan Işık’ı ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastaneden ayrıldı.  Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ndeki temaslarının ardından Teşvikiye’deki Amerikan Hastanesi’ne gitti. Burada tiyatro sanatçısı Kenan Işık ile

Erdoğan'dan ünlü sanatçıya ziyaret
Ünlü tiyatro sanatçısı Kenan Işık’ı ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastaneden ayrıldı. 
 
Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ndeki temaslarının ardından Teşvikiye’deki Amerikan Hastanesi’ne gitti. Burada tiyatro sanatçısı Kenan Işık ile aynı hastanede tedavi gören Beşiktaş eski Başkanı Süleyman Seba’yı ziyaret eden Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. Hastanede yaklaşık yarım saat kalan Başbakan Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte buradan ayrıldı.
Kenan Işık yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından normal odaya alınmış ve uzun süreden bu yana ilk kez gözlerini açmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem