Erdoğan'dan Twitter'a şok sözler!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyayı Türkiye üzerine oynanan oyunlara alet olmakla suçladı. Erdoğan, “Bunlar kar amacıyla kurulmuş para kazanan şirketlerdir. Twitter aynı zamanda vergi kaçakçısıdır. Bunların da üzerine gideceğiz” dedi.İstanbul Bü

Erdoğan'dan Twitter'a şok sözler!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyayı Türkiye üzerine oynanan oyunlara alet olmakla suçladı. Erdoğan, “Bunlar kar amacıyla kurulmuş para kazanan şirketlerdir. Twitter aynı zamanda vergi kaçakçısıdır. Bunların da üzerine gideceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Ambarlı ileri biyolojik arıtma tesisinin hizmete alım törenine katılan Başbakan Erdoğan, gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda sosyal medya konusuna da değindi. Erdoğan "Twitter, Youtube, Facebook en başta birer uluslararası şirkettir. Bunlar kar amacıyla kurulmuş para kazanan şirketlerdir. Twitter aynı zamanda vergi kaçakçısıdır. Bunların da üzerine gideceğiz. Her uluslararası şirket gibi bu şirketler de gelecek benim ülkemin anayasasına, yasalarına, vergi kurallarına uyacak. Bunlarla ilgili verilen karara uyduk, ama yine de saygı duymuyorum. Başka ülkelerde nasıl belli kurallar içerisinde çalışıyorlarsa burada da kurallar çerçevesinde çalışacaklar. Özgürlük maskesi altında hiç kimse benim ülkemde operasyon yapamaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem