Erdoğan'dan Trabzonlu vekille sürpriz görüşme

Kırşehir'den sonra İstanbul'a dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakan Erdoğan Bayraktar'la kısa süre sohbet etti.Kırşehir'de 'Geycek Rüzgar Enerji Santral'i tesisleri açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarının ardından

Erdoğan'dan Trabzonlu vekille sürpriz görüşme

Kırşehir'den sonra İstanbul'a dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakan Erdoğan Bayraktar'la kısa süre sohbet etti.

Kırşehir'de 'Geycek Rüzgar Enerji Santral'i tesisleri açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarının ardından İstanbul'a geldi. Erdoğan'ın Devlet Konukevi'nden çıkarken eski bakan Erdoğan Bayraktar ile kısa bir süre sohbet ettiği görüldü.

KALABALIK BİR EKİP KARŞILADI

Özel 'ANA' adlı uçakla saat 19.00 sıralarında eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve diğer ilgililer karışladı.

 HAKKINDA YÜCE DİVAN OYLAMASI YAPILMIŞTI

Erdoğan Bayraktar son olarak yolsuzluk soruşturması kapsamında, Meclis Komisyonu'nda ifade vermiş ardından da Meclis'te Yüce Divan oylaması yapılmıştı. Bayraktar'ın, yapılan oylamanın sonucunda Yüce Divan'a gitmemesi kararlaştırılmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem