Erdoğan'dan terörü lanetlemeyen medyaya tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan ombudsmanlık sempozyumunda açıklamalarda bulundu.. Burada bazı medya organlarının teröristleri desteklediğini söyleyen Erdoğan "Cinayet işleyen, bomba patlatan terör örgütü, suçlanan ben" dedi. CİNAYET İŞLEYEN PKK, SUÇLANAN BEN "Bu ü

Erdoğan'dan terörü lanetlemeyen medyaya tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan ombudsmanlık sempozyumunda açıklamalarda bulundu.. Burada bazı medya organlarının teröristleri desteklediğini söyleyen Erdoğan "Cinayet işleyen, bomba patlatan terör örgütü, suçlanan ben" dedi.

CİNAYET İŞLEYEN PKK, SUÇLANAN BEN

"Bu ülkede silahlarla tehdit edilerek oy verme durumunda kalan vatandaşlarımızın olduğunu da bilmenizi istiyorum. Malesef siyasetçi sıfatı taşıyan birileri de bu ihanet oyununun içinde yer alıyor. Bazı medya organları da teröristleri cici çocuk göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Masumları katleden, cinayet işleyen, bomba patlatan terör örgütünün destekçileri bunlar ama suçlanan kim? Suçlanan ben, suçlanan hükümet."

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

MUHTARLARIMIZA DA AYNI SİSTEMİ KURDUK

"Bu sistem Selçuklu'dan, Osmanlı'dan beri devam ediyor. Vatandaşımızın istek, dilek ve şikayetlerini bileceğiz. Kamu denetçiliği bizim diğer ülkelere öğrettiğimiz bir olaydır. Bugün Cumhurbaşkanlığı, Meclis, belediyelere vatandaşlarımız doğrudan ulaşabiliyor. Şimdi muhtarlarımızla da aynı sistemi kurduk. Kamu denetçiliği bu yüzden çok önemli bir kuruluş.

MÜLTECİ SORUNU

Mülteci sorunu hakkındaki görüşümüz ortadadır. 28 Avrupa ülkesinde 450 bin mülteciyi barındıramazken Türkiye 2.5 milyon Irak ve Suriye'li mülteciyi misafir ediyoruz. Avrupa paniğe kapılmış durumda. Avrupa ne diyor? Sadece Hıristiyanları alın diyor. Biz mazluma kapılarımızı açarız.

MESCİD-İ AKSA

Mescid-i Aksa'da yaşanan durumu görüyorsunuz? Biz burada farklı dinlerin mabetlerini inşa, imar ederken onların bu yaptıkları insanlık dışı muamele ortadadır.

Mülteci sorununu çözümü bu insanlara kapıları kapatmaları değil. Kendi ülkelerinde halkın taleplerine karşılık vermeli. Başka türlü düşünmek insanlığa sığmaz.

Milletimiz içindeki acıya rağmen oynanan oyunu görüyor. Türkiye otokratik birleşimle idare edilen bir ülke değildir. Tam aksine demokrasiyi hazmetmiş bir ülkedir. Ama bu ülkede silahlarla tehdit edilerek oy verme durumunda kalan vatandaşlarımızın olduğunu da bilmenizi istiyorum.

İHANET OYUNUNUN İÇİNDELER

Malesef siyasetçi sıfatı taşıyan birileri de bu ihanet oyununun içinde yer alıyor. Bazı medya organları da teröristleri cici çocuk göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Masumları katleden, etrafı yakıp yıkan terör örgütünün destekçileri bunlar ama suçlanan kim? Ben.

Şunun çok iyi bilinmesini istiyorum. Şahıslar gelip geçicidir ama bu vatan bu millet bakidir. Bu yolda dimdik yürümeye devam edecektir. Bu millete her türlü alçaklığı yapanlar yok olup gitti. Şimdi bu oyunu oynayanlar da aynı şekilde yok olup gideceklerdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem