Erdoğan'dan tarihte bir ilk !

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97'nci yıldönümü kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Pazar günü düzenlenecek törenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde ilk kez katılamayacak.Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Çanakkale Den

Erdoğan'dan tarihte bir ilk !

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97'nci yıldönümü kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Pazar günü düzenlenecek törenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde ilk kez katılamayacak.

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97’nci yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü törenleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın törenlere katılamayacağını açıkladı.

Vali Güngör Azim Tuna, "Şu ana kadar kesinleşen bilgilere göre Sayın Başbakanımızın bu sene gelme ihtimali yok gibi görünüyor. Yurtdışı programı dolayısıyla" dedi

 HER YIL KATILMIŞTI

 Başbakan Erdoğan, 14 Mart 2003 yılında Başbakan olduktan sonra 18 Mart 2003 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 59’uncu Hükümet Programını sunmuştu. İlk olarak da 18 Mart 2004 tarihinde Çanakkale Deniz Zaferi’nin 89’uncu yıldönümü törenine katılmıştı.

Daha sonra da sırasıyla 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 ve 2011 yıllarının 18 Mart’larında Çanakkale Deniz Zaferi coşkusuna ortak oldu. Erdoğan, hiç aralıksız 8 kez katıldığı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi törenlerine beklendiği gibi bu yıl katılmaması halinde bir ilk gerçekleşmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler