Erdoğan'dan Suriye açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da katıldığı İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu. "ESAD SCUD FÜZELERİ KULLANIYOR"Erdoğan, Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirirken, ''Bakın şimdi havaalan

Erdoğan'dan Suriye açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da katıldığı İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu.

 
"ESAD SCUD FÜZELERİ KULLANIYOR"

Erdoğan, Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirirken, ''Bakın şimdi havaalanlarını muhalif güçler yani Suriye halkı ele geçirmeye başlayınca, artık uçaklar işgöremez hale gelince şimdi Scud füzelerini kullanmaya başladı. Ne yaparsa yapsın hak galip gelecektir'' dedi.
Konut kredisi almak isteyenler mutlaka tıklayın! 10 yılda %0,80 faiz oranı burada
Vodafone’lu şirketler 2 kat konuşuyor, dünyaya açılıyor.
"BABAMIZ DA OLSA.."

Zalimlerle asla yürümeyeceklerini de ifade eden Başbakan Erdoğan, "Biz gayet iyiydik, ailece de görüşüyorduk ama babamız da olsa eğer zalimse, biz o babayla yol yürümeyiz. Çünkü zulme rıza, zulümdür. Bu evlat için de geçerlidir. Eğer evlat hakkın değil de zalimlerin yanında yer alıyorsa bir baba olarak bizlerde evladı terk ederiz, işin aslı budur. Çünkü tarih bunun örneklerini bize gösteriyor" dedi.
SURİYELİLER'E 500 MİLYON TL YARDIM

Suriyeliler için şu ana kadar 500 milyon liraya yakın katkı yaptıklarını, dışarıdan gelen rakamın ise 30 milyon dolar gibi olduğuna işaret eden Erdoğan, Akçakale'de Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadırkent ve kampları Suriyeli muhaliflerin liderleriyle ziyaret edeceğini bildirdi.

Erdoğan, Suriye'den gelenler için açık kapı politikası uyguladıklarını ve gelenleri ağırladıklarını söyleyerek, dünyadaki diğer kampların buralardaki kamplarla mukayese edilemeyeceğini, bunu BM Genel Sekreti Ban-Ki Mun'un da dile getirdiğine işaret etti.
STK'LARLA GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Başbakan  Erdoğan, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Erdoğan, kentteki temasları kapsamında partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldıktan sonra Hilton Garden Inn Otel'de kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğine katıldı.

Başbakan Erdoğan'ı, görüşmenin yapıldığı otelin önünde ''Filistin'de İsrail askerlerine korkusuzca kafa tutarak dünya gündemine oturan cesur kız'' Ahed Tamimi de karşıladı. Başbakan Erdoğan, Tamimi ve annesiyle bir süre sohbet etti.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem