Erdoğan'dan sert açıklamalar...!

Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları;Sevgili Yozgatlılar, sevgili kardeşlerim sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularla, hasretle,muhabbetle selamlıyorum.Rabbim yol arkadaşlığımızı daim kılsın. Yozgat Belediyesi'ne bir kez daha AK Parti'yi taşıdı

Erdoğan'dan sert açıklamalar...!

Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları;

Sevgili Yozgatlılar, sevgili kardeşlerim sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularla, hasretle,muhabbetle selamlıyorum.

Rabbim yol arkadaşlığımızı daim kılsın. Yozgat Belediyesi'ne bir kez daha AK Parti'yi taşıdınız. 2007'de cumhurbaşkanını halk seçsin mi diye sorduğumuzda Yozgat yüzde 84 ile evet dedi. 2010'da anayasayı değiştirelim mi dediğimizde Yozgat, yüzde 75 ile evet dedi.

Seni cumhurbaşkanı seçmeye layık görmeyen bu adamlar hangi yüzle karşınıza gelecekler. Bir ikili, Bahçeli, Kılıçdaroğlu bir araya geldiler. Bir aday belirlediler, bir yerlerde muhabbet ettiler, neticede bir isim ortaya koydular. 22 Şubat't Yozgat'a gelmiştik. 30 Mart'ta Yozgat'ta bir ilk yaşandı. Boğazlıyan'da ilk kez AK Parti kazandı. Bu benim Yozgat'a 12. gelişim.

"YOZGAT CHP İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLARA DERS VERECEKTİR"

Bugün burada sandıkların neticesini bu meydanlarda görüyorum. Yozgat, 10 Ağustos'a hazır mıyız? Cumhurun başkanını seçiyor muyuz Yozgat? Oy pusulasında milletin adayını terfi ediyor muyuz Yozgat?

Yozgat'ta bu iş bitmiştir. Hayırlı mübarek olsun inşallah. Rabbim 10 Ağustos seçimlerini ülkemiz için hayırlı kılsın.

Pazar günü Erzurumdaydık. Erzurum tarih boyunca çok büyük kahramanlar, yiğitler yetiştirdi. Aynı şey Yozgat için de geçerli.

Erzurum'da buradan dışarıya giden bir zat vardı. Şimdi Yozgat'tan buraya gelen bir zat var. Yozgat oynanan oyunun farkında. Yozgat camilerin nasıl kapatıldığını bilir. Ben inanıyorum ki Yozgat gidip CHP ile işbirliği yapanlara dersini sandıkta verecektir. Yozgat gidip CHP'nin oyuncağı olanlara cevabını verir. Yozgat'tan CHP'nin oyuncağı olan Bahçeli'ye oy çıkar mı?

"KILIÇDAROĞLU DEDİKLERİNİN ARKASINDA DURDU"

Sormak lazım, acaba Bozok Yaylası'nın yolunu biliyor musun?

Kılıçdaroğlu çıktı yalan söyleyenden cumhurbaşkanı olamaz dedi. Zaten Başbakan bile olamıyorsun. Geçmişi şaibeli olan aday olamaz dedi. Sonra da dediklerinin arkasında durdu. Gerçekten de cumhurbaşkanı adayı olamadı. Doğru söylüyor, yalancıdan cumhurbaşkanı adayı olmaz. SSK'nın genel müdürü iken SSK'yı nasıl dolandırdığı bilinen bir gerçek.

"KENDİLERİNE PARALEL ÇATI KURDULAR"

Ey CHP siz, CHP'nin içinde bir tane yalan söylemeyen adam bulamadınız mı? Ey Bahçeli sizin içinizde bir tane adam yok muydu? Az önce Bekir kardeşim söyledi. Bunların adayı ben CHP adayı değilim diyor. Çünkü babasını CHP iktidarı sürdü Mısır'a. Buradan MHP'ye de soruyorum. Ülkücü camia içinden cumhurbaşkanı adayı yapacak bulamadın mı?

Bahçeli geometrik şekiller çizmede maharetlidir. Ortaya çıka çıka paralel çıktı. Kendilerine paralel bir çatı kurdular. Şu anda çatı akıyor. Adaylarının dahi arkasında duramıyorlar. Ankara'da o mahkemeden o mahkemeye koşuyorlar.

"BU SEFER SEÇİMİ DEĞİL İZZETLERİNİ YİTİRECEKLER"

Durmak yok, yola devam. şimdi 10 Ağustos'tan korkuyorlar. 10 Ağustos'ta çıkacak sonuç. Bu sefer seçimi değil izzetlerini yitirecekler. Yozgat'ta Pensilvanya adayına oy vermeyin. Bahçeli'nin anlayışına artık destek vermeyin.

FİLİSTİN TARTIŞMASI

Şimdi artık bir devir kapandı. Devletin başına artık milletin seçeceği biri geliyor. Bugün aday ben icranın başı değilim diyor. Bir kaç kere bunu söyledi. Aç anayasayı bir oku. Cumhurbaşkanı 1.derece icranın başıdır. Bunlar çalışmaya alışmamışlar. Ağzılarında başka bir sakız var. İslam dünyasında Türkiye'nin bu dönemde yapmış olduklarıyla sen de bir yer edindin, o kadar.

Filistin konusunda Türkiye tarafsız kalmalı diyor. Şu anda Gazze'ye bombalar atılırken biz nasıl olur da tarafsız kalırız. Burada bir şey söylüyorum. Bir müslüman olarak bir tarafta hak var bir tarafta batıl var. Tarafsız olamazsınız. Bi taraf olan bertaraf olur. Doğrunun yanında yer alacağız. Bir tarafta millet var bir tarafta devlet var. Biz milletin yanındayız. İnsanı ihmal eden devlet yaşayamaz.

"EKMEL BEY'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

O kadar dünyadan bi haber ki bu aday. Marmaray'a binmiş, buranın proje çalışmalarını Süleyman Demirel yürüttü diyor. Bunun projesini biz Osmanlı'dan aldık. Asıl projenin sahibi Osmanlı'da Abdülmecis'di. Onlar rafta kalıyor. Biz arşivlerden çıkararak bu projeyi hayat geçiriyoruz. Temel atmasından bitişine kadar Marmaray'ı bitirdik.

Ben Ekmel Bey'den teşekkür ediyorum. Hiç olmazsa buradan istifade etti. Biz bu işlerin adamıyız. Bu icraatlarınm her zaman takipçisi olacağız.

Daha bir uyum içinde Türkiye'yi hep birlikte zirvelere taşıyacağız. Yozgat'a 12 yıl içinde 6,6 katrilyon yatırım yaptık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem