Erdoğan'dan rektöre türban çıkışı

Başbakan'dan Başbakan Erdoğan Edirne'de bir grup üniversitelinin, "Üniversiteye türbanla giremiyoruz" demesi üzerine rektör ile görüştü. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı'ndaki mitingin ardından Tapu ve Kadas

Erdoğan'dan rektöre türban çıkışı

Başbakan'dan Başbakan Erdoğan Edirne'de bir grup üniversitelinin, "Üniversiteye türbanla giremiyoruz" demesi üzerine rektör ile görüştü.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı'ndaki mitingin ardından Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü hizmet binası ile toplu yatırımların açılışına katıldı.

REKTÖRÜ ÇAĞIRIP GÖRÜŞTÜ

Daha sonra binayı gezerek partililerle görüşen Başbakan Erdoğan, miting sırasında türbanlı öğrencilerin "Üniversiteye türbanla giremiyoruz" sözleri üzerine Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran'ı Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne davet etti.

Yaklaşık bir saat süren bir görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan helikopterle Edirne'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem