Erdoğan'dan kritik görüşme

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütünün kanlı eylemlerini sürdürdüğü bir dönemde ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Türkiye'ye kritik bir ziyarette bulundu. umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün, ABD'li bakan Hagel'i kabul edecek. Görüşmede IŞİD başt

Erdoğan'dan kritik görüşme
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütünün kanlı eylemlerini sürdürdüğü bir dönemde ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Türkiye'ye kritik bir ziyarette bulundu. umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün, ABD'li bakan Hagel'i kabul edecek. Görüşmede IŞİD başta olmak üzere bölgedeki diğer önemli konuların masaya yatırılması bekleniyor.
 
ABD Savunma Bakanı Hagel bugün Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunacak. Hagel, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü'nde kabul edilecek. Görüşmede IŞİD terör örgütünün faaliyetleri başta olmak üzere bölgedeki sıcak gelişmelerin masaya yatırılması bekleniyor. ABD Başkanı Barack Obama da IŞİD terör örgütüyle mücadele stratejilerini çarşamba günü kamuoyuna açıklayacağını açıklamıştı. Obama açıklamasında Türkiye, Suudi arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün gibi Sünni ülkelerin "adım atmalarına" ihtiyaç olduğunu belirtmişti. Erdoğan ile Hagel'in yapacağı görüşmede ele alınacak konu başlıklarının, ABD'nin IŞİD'le mücadele stratejisine de katkı sağlayacak.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler