Erdoğan'dan HSYK seçimleri değerledirmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.Törende konuşan Erdoğan, dün yapılan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, “Dün ülkemiz adına, yargı sistemi

Erdoğan'dan HSYK seçimleri değerledirmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Törende konuşan Erdoğan, dün yapılan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, “Dün ülkemiz adına, yargı sistemimiz adına oldukça önemli bir seçim başarı ile tamamlandı. HSYK görev yapacakların 10 tanesin seçimler belirlendi. Seçimlerin hayırlı olmasın diliyorum. Hakim ve savcılarımız yargının ve mesleklerinin onuruna sahip çıktılar ve yargıyı ele geçirmeye çalışan, vicdanlara ipotek koymaya çalışan yapıya cevabı sandıkta verdiler. Kazanan milletimiz olmuştur. Bağımsız yapısı ile HSYK’nın gerek adalet dağıtımında gerek yargı sisteminin sorunlarının çözümünde vicdanları rahatlatacak yapı ile geleceğe ilerleyeceğine inanıyorum. Seçilen üyeleri kutluyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem