Erdoğan'dan Hrant Dink sözü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda büyük tepki çeken Hrant Dink Davasındaki kararlara yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan Hrant Dink sözü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda büyük tepki çeken Hrant Dink Davasındaki kararlara yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan şunları söyledi:

"Hrant Dink davası kimsenin endişesi olmasın, Ankara'nın derin dehlizlerinde kaybolmaz, kaybolmaz. Hiçbir komplo gizli kalmaz, kalamaz. Altı farklı dilde aynı ezgiyle söylenen Sarı Gelin türküsünü Şişli'de sıkılan bir kurşun susturamaz. Temyiz aşamasında umuyorum ki yargı şüpheleri giderecek, kamu vicdanını aydınlatacak adımları atacaktır.  Bize ne diyorlardı CHP, MHP, BDP koro halinde "Bunlar 12 Eylül müdahalesinden hesap soramazlar, aldatmaca, yalanların en büyüğü" diyorlardı. Peki ne oldu 12 Eylül'de benim milletim yüzde 58 ile yolu açtı. Siz "Evet" dediniz, işte yargı da o müdahalenin şimdi hesabını soruyor. Ama bunların yüzü kızarmıyor, bunlarda yüz yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler