Erdoğan'dan Günay'a ihanet suçlaması

Başbakan Erdoğan, kabine değişikliğinde görev yapmış eski bakanlara teşekkür ederken, istifa eden milletvekillerine de çok sert sözlerle yüklendi. Erdoğan en sert tepkiyi ise bir dönem Kültür ve Turizm Bakanlığı'da yapan ve bugün partisinden istifa eden İ

Erdoğan'dan Günay'a ihanet suçlaması

Başbakan Erdoğan, kabine değişikliğinde görev yapmış eski bakanlara teşekkür ederken, istifa eden milletvekillerine de çok sert sözlerle yüklendi. Erdoğan en sert tepkiyi ise bir dönem Kültür ve Turizm Bakanlığı'da yapan ve bugün partisinden istifa eden İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'a gösterdi.

Erdoğan Sakarya dönüşü İstanbul'da partililer tarafından karşılandı. Atatürk Havalimanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Erdoğan, konuşmasının son bölümünü bugün partisinden istifa eden milletvekillerine ayırdı. Erdoğan, kabine değişikliği sonrası görev almayan eski bakanlara teşekkür etti, yollarına devam edeceklerini söyledi.

İSTİFA EDENLERE SERT SÖZLER

İhanet edenleri, kapının dışına koyarız diye konuşan Erdoğan en sert sözleri ise partisinden istifa eden İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay için kullandı. İşte o sözler;

"Bugüne kadar bizimle bu yola çıkıpta, kusura bakmasınlar yolculuk esnasında bize ihanet edenlere de biz beraber yürüyelim diyemeyiz. Onları da kapının kenarına koyarız. Millet partimize ihanet edin diye size oy vermedi.

Bakanlık varken herşey cici ama bittikten sonra kalkıp filanca bakanı beğenmedim. Önce haddini bil senin böyle bir yetkin mi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler