Erdoğan'dan Gülen'e sert eleştiri !

Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen’i eleştirerek, "Bir insan, bir başkasının özel mahremine girip dinleyemez, gözleyemez. Sen hoca efendi misin, istihbarat şefi misin?" dedi.Sakarya’da vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, dün Meclis’te gerçekleştirile

Erdoğan'dan Gülen'e sert eleştiri !

Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen’i eleştirerek, "Bir insan, bir başkasının özel mahremine girip dinleyemez, gözleyemez. Sen hoca efendi misin, istihbarat şefi misin?" dedi.

Sakarya’da vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, dün Meclis’te gerçekleştirilen fezleke görüşmeleri üzerinden muhalefeti eleştirdi. Erdoğan, 17 Aralık’tan 3 ay geçmesine rağmen CHP ve MHP’nin Meclis araştırması vermediğini ifade ederek, "Ama biz verdik, çünkü rahatız" dedi.

“Pensilvanya, tarihi dine ve dindarlara zulümle geçmiş CHP ile yol arkadaşlığı yapıyor” diye devam eden Erdoğan, Gülen’e 10-15 yıl önce bir saygısı olduğunu ama şimdi bunu kaybettiğini belirterek, "Saygı duysam, tüm insanlığa saygısızlık yapmış olurum" dedi.

Erdoğan, Fethullah Gülen’e "Bir insan bir başkasının özel mahremine girip dinleyemez, gözleyemez. Sen hoca efendi misin, istihbarat şefi misin?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler