Erdoğan'dan dersaneleri boykot çağrısı

Başbakan Erdoğan Sakarya dönüşü Atatürk Havalimanı önünde kendisini karşılayan vatandaşlara seslendi. Başbakan Erdoğan, operasyonlarla ilgili tartışmanın dershane tartışmalarından sonra başladığına dikkat çekerek yaşananları tezgah olarak nitelendirdi. Er

Erdoğan'dan dersaneleri boykot çağrısı

Başbakan Erdoğan Sakarya dönüşü Atatürk Havalimanı önünde kendisini karşılayan vatandaşlara seslendi. Başbakan Erdoğan, operasyonlarla ilgili tartışmanın dershane tartışmalarından sonra başladığına dikkat çekerek yaşananları tezgah olarak nitelendirdi. Erdoğan, vatandaşlardan dershaneleri boykot etmeleri çağrısında bulundu..

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

Biz birilerinin konuştuğu gibi konuşmayacağız, yumuşak bir dil ile konuşacağız diye konuşan Erdoğan, Fethullah Gülen'in tartışmalara neden olan duasını hatırlattı. Biz beddualarla konuşmayacağız diyen Erdoğan, yaşananların dershane tartışmalarından sonra başladığını söyledi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri;

"Biz beddualarla konuşmayacağız. Çünkü bir Müslüman bir Müslüman'a beddua edemez. Biz bu tuzaklara da gelmeyeceğiz. Bedduaya lanet, duaya evet. Gezi'de ülkeye çok sey kaybettirdiler. Şimdi de bununla kaybettirmeye çalışıyorlar. Faiz, borsa ortada. Bu tezgahı kuranlar bunun hesabını nasıl verecekler. Dershaneyle başladılar, işi buraya getirdiler. Şu olaylar dershane sürecinin bir devamıdır. Bunu bilesiniz.

Siz de gelin devletin okulları bize yeter, biz başka bir şey istemiyoruz deyin. Tavrınızı koyun. Çünkü biz bu yola çok başka türlü düşüncelerle çıktık. Niyetimiz halis. İnşallah bu hizmetkarlığımız devam edecek. Kucaklayıcı olacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem