Erdoğan'dan 'canlı bomba' açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜYAP Fuar Alanı Otoparkı'nda düzenlenen Sağlık Bakanlığı kara ambulansı, UMKE aracı ve ambulans botlardan oluşan 486 araçlık filonun hizmete alım töreninde konuştu.İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları: Sağlıkçılar

Erdoğan'dan 'canlı bomba' açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜYAP Fuar Alanı Otoparkı'nda düzenlenen Sağlık Bakanlığı kara ambulansı, UMKE aracı ve ambulans botlardan oluşan 486 araçlık filonun hizmete alım töreninde konuştu.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:
 
Sağlıkçılarımıza karşı uygulanan şiddetin affedilir bir yanı yoktur. Bu tür yaklaşım içinde olanlara karşı tavrımız net olacaktır. Hastalık hepimiz için. Doktor, hemşire elinden geleni yapar, Takdir Allah'tandır.
 
Türkiye gerçekten çok zor alanlardan geçti. Ama doktorlara yapılan saldırıları görmezden gelmek mümkün değil. Vazife şehitlerine baş sağlığı diliyorum. 15-20 yaş altındaki gençlerimiz Türkiye’nin nereden nereye geldiği anlayamayacaklar görmediler. Çünkü özellikle sağlık alanında Türkiye çok yol kat etti.
 
"Büyüdükçe güçleneceğiz!"
 
Küçükken damdan düştük bizi istif şekilde ambulansa koydular biz bunu yaşadık arkadaşlarımla. Biz bu işi çözeceğiz dedik. Ambulans yoktu eskiden, artık palet ambulanslar var. Birileri laf üretiyor, biz iş üretiyoruz. Biz hizmetkar olmaya geldik dedik. Bu ülkenin insanı her şeyin en iyisine layıktır. Her alanda hayranlıkla izleniyoruz. Hiçbir zaman “yeter” demeyeceğiz, “son” demeyeceğiz, büyüdükçe güçleneceğiz.
 
Ankara'daki patlama
 
Teröre karşı dünyada birlikte mücadele vermeliyiz. Güvenlik görevlileri incelemeleri yapıyor. Bunlar ülkenin huzuruna, birliğine yöneliktir. Canlı bomba saldırıda parçalandı. İki vatandaşımız rahmetli oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem