Erdoğan'dan Başbuğ yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Norveç Başbakanı Jens Stoltenberg ile ortak basın toplantısı düzenledi.Başbakan Erdoğan, toplantı sonunda gazetecilerin Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanması ile ilgili sorularını cevapladı.Şuanda yasal sürec

Erdoğan'dan Başbuğ yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Norveç Başbakanı Jens Stoltenberg ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Erdoğan, toplantı sonunda gazetecilerin Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanması ile ilgili sorularını cevapladı.

Şuanda yasal sürecin başladığını hatırlatan Başbakan Erdoğan, "Şuanda bir yasal süreç başlamış vaziyette. Bu yasal süreç içerisinde benim herhangi bir yoruma, değerlendirmeye girmem doğru olmaz. Ama 2 yıl Genelkurmay Başkanı olarak, Başbakan olarak beraber çalıştığımız bir mesai arkadaşımdır ve burada tutuklama yoluyla değilde, tutuksuz yargılanma yolu ki; her zaman söylediğim tezimdir, olması bizim herzamanki arzumuzdur ve bunun da süratle bu noktada neticelenmesi yine şahsımın ve partimin arzusudur. Çünkü bu şekildeki bir yolu biz isabetli bir yol olarak görümüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem