Erdoğan'dan ABD Büyükelçisi'ne uyarı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da halka seslendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu vardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Büyükelçisi Frances Riccardone ile ilgili gazetelerde çıkan iddi

Erdoğan'dan ABD Büyükelçisi'ne uyarı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da halka seslendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu vardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Büyükelçisi Frances Riccardone ile ilgili gazetelerde çıkan iddialara değindi.

Erdoğan, "Son günlerde çok entresan büyükelçiler bazı provakatif eylemlerin içerisine giriyorlar. Ben onlara da Samsun'dan sesleniyorum; 'İşinize bakın'. Eğer görev alanınızın dışına çıkarsanız bu hükümetlerimizin yetki alanında olan yere kadar gider. Biz sizleri ülkemizde tutmaya da mecbur değiliz. Eğer sizin ülkelerinizde bizim büyükelçilerimiz bu tür oyunların içerisine giriyorsa, siz bize haber verin biz alırız. Kendi büyükelçilerimizi de biz alırız." " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem