Erdoğan'a Almanya'dan ikinci ödül

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2004 yılında aldığı, 'vizyon, güven ve cesareti' simgeleyen Oudriga Ödülü'nden sonra Almanlar'dan ikinci ödülünü alıyor.17 MART'TA ÖDÜLÜNÜ ALACAKErdoğan, 17 Mart'ta Steiger Ödülü'nün sahibi olacak. Ameliyatlar sonrası ilk yur

Erdoğan'a Almanya'dan ikinci ödül

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2004 yılında aldığı, 'vizyon, güven ve cesareti' simgeleyen Oudriga Ödülü'nden sonra Almanlar'dan ikinci ödülünü alıyor.

17 MART'TA ÖDÜLÜNÜ ALACAK

Erdoğan, 17 Mart'ta Steiger Ödülü'nün sahibi olacak. Ameliyatlar sonrası ilk yurt dışı seyehatine çıkacak olan Başbakan Erdoğan'a verilecek olan Der Steiger Ödülü, 'Sorumluluk, dürüstlük, açıklık ve başarı' kriterlerini simgeliyor. Bochum'daki törende İsveç Kraliçesi Silvia, ile eski Almanya Cumhurbaşkanı Horst Köhler'e de ödül verilecek. 3 çocuk annesi kraliçe Silva, 15 değişik ülkede çocuklar için yaptığı hayır faaliyetleri nedeniyle ödüle layık görültü. Köhrer ise 'hoşgörü ve diyalog' dalında ödülün sahibi olacak.

ÖDÜLÜ DAHA ÖNCE KİMLER ALDI

Steiger Ödülü'ne daha önce eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ile Cherie Blair, Lüksenburg Başbakanı Jean Claude Juncker, ünlü tenisçi Boris Becker ve aktör Richard Chamberlain gibi isimler layık görülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler