Erdoğan ve Gül Yer Değiştirecek!

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koltukta yer değiştirecekleriyle ilgili iddialar zaman zaman gündeme çıkıyor. Ancak bu defa bu iddia en yetkili isimlerin birinden geldi. "Sayın Başbakan'ın AK Parti'nin başında olmaması gen

Erdoğan ve Gül Yer Değiştirecek!

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koltukta yer değiştirecekleriyle ilgili iddialar zaman zaman gündeme çıkıyor. Ancak bu defa bu iddia en yetkili isimlerin birinden geldi.
 
"Sayın Başbakan'ın AK Parti'nin başında olmaması genel başkan olarak, başbakan adayı olmaması bir sıkıntı yaratmayacak mıdır?" sorusuna yanıt veren Çağlayan "Sayın başbakanımız ve sayın cumhurbaşkanımız çok yakın iki arkadaş, partiyi beraber ikisinin kurduğunu ben dün gibi hatırlıyorum. İki lider, bir araya gelip muhakkak anlaşırlar. Sayın başbakanımız cumhurbaşkanlığı adaylığını çok rahat şekilde koyabilirler. Hiçbir problem hiçbir sıkıntı olmaz" dedi.
 
Çağlayan "Sayın başbakan Cumhurbaşkanı adayı olur, sayın Cumhurbaşkanı başbakan adayı olur mu demek istiyorsunuz "sorusunu ise "Niye olmasın, ne mahsuru var gayet de güzel olur… iki yakın arkadaş, en iyi şekilde kendilerin yapacağı görüşmeler, partinin kendi kurularının vereceği karar. Biz bir kere son derece demokratik bir partiyiz." şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem