Erdoğan Trabzon'u değerlendirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında 31 Mayıs'ta Trabzon'da gerçekleştirdiği mitingden övgüyle söz ederek, "Bugüne kadar Trabzon'da yaptığım mitinglerin en büyüğüydü. Alanda coşku ve heyecan vardı. Trabzonlular sporu siyaset

Erdoğan Trabzon'u değerlendirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında 31 Mayıs'ta Trabzon'da gerçekleştirdiği mitingden övgüyle söz ederek, "Bugüne kadar Trabzon'da yaptığım mitinglerin en büyüğüydü. Alanda coşku ve heyecan vardı. Trabzonlular sporu siyasete alet etmek isteyenlerin oyununa gelmedi" dedi.

Seçime doğru geri sayım devam ederken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TRT'nin konuğu odu. TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Böken'in moderatörlüğünde, TRT Türk Genel Yayın Yönetmeni Ümit Sezgin, Gazeteciler Ekrem Dumanlı ve Ergun Babahan'ın sorularını cevaplayan Başbakan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak sporun siyasete alet edilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, Trabzon'daki mitinge işaret ederek vatandaşların bu tür oyunlar gelmediğini söyledi. "Sporu siyasete ve ideolojiye alet ediyorlar" diyen Başbakan Erdoğan, Trabzon'da yapılanlara işaret etti. Hopa'daki olaylar nedeniyle Trabzon mitingine 3 saat gecikmeli olarak katıldığını anlatan Erdoğan, "Trabzon'a gecikmeli geldim. Alanda 3 saat beklediler. Orası Trabzon'un en büyük alanlarından biriydi.

Rakam veremiyorum ama benim bugüne kadar yaptığım mitinglerin en büyüğüydü. Coşku, heyecan her şey vardı. Trabzonlular sporu siyasete alet etmek isteyenlerin oyuna gelmedi" dedi.

 

TRABZON'UN HASSASİYETİNİ BİLİYORUZ

"Trabzon'a spor alanında yaptığımız yatırımlar 650 trilyonu bulmuş vaziyette" diyen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: "Temmuz ayının sonunda olimpiyatlar var. Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan açılır kapanır olimpik havuz yaptık. Stadyum, 7 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve devasa tesisler inşa ettik. Akyazı'da Trabzonspor için 40 bin kişilik stat yapıyoruz. Orada sadece stat yapmayacağız. Her türlü tesis olacak. Trabzon'un bu noktadaki hassasiyetini biliyoruz. Eskiden 3 büyük kulüp derlerdi. Ama şimdi 4 büyük kulüp deniliyor. Futbol Trabzon'un genlerine işlemiş. Bu nedenle bizde Trabzon'u spor yatırımlarıyla donatıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem