Erdoğan teşhisi koydu

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyatlarda Türk ekibinin sadece 1 madalya almasının kendisini düşündürdüğünü söyledi.Erdoğan, Olimpiyatlara toplamda 1114 kişi ile gidilmesinin bir başarı olduğunu, ikinci adımın ise madalya almak olduğunu söyledi. Erdo

Erdoğan teşhisi koydu

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyatlarda Türk ekibinin sadece 1 madalya almasının kendisini düşündürdüğünü söyledi.

Erdoğan, Olimpiyatlara toplamda 1114 kişi ile gidilmesinin bir başarı olduğunu, ikinci adımın ise madalya almak olduğunu söyledi. Erdoğan, "İnşallah basketbol takımımız madalya alabilirse, o bizim için çok anlamlı olacak. Halterde bir yıkıma uğradık. Çünkü halterde beklentilerimiz vardı. Ama güreşte, tekvandoda, boksta alabileceğimiz madalyalarla belki bu üzüntümüzü gidermiş oluruz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Konuyla ilgili yeni atılacak adımlara işaret eden Erdoğan, birçok branşın ilkokullara kadar indirileceğini ve ilkokul, ortaokul ve üniversiteler arası müsabakaları artıracaklarını belirterek, "Daha çok çalışmak ve altyapı yatırımı yapmak zorundayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem